Rad s natjecateljskim ekipama

Ljetni mjeseci, ali i dio jesenskih dana, rezervirani su bili za rad sa ekipama pomladka i mladeži. Nakon završetka nastave i dolaskom ljepšeg vremena krenulo se sa uvježbavanjima, ali i odlascima na natjecanja.

Ekipe pomladka su odradile 10 termina vježbi, te su sudjelovale na ukupno 3 natjecanja, gdje su osvojile 2., 8., 15. i 36. mjesto.

Ekipa ženske mladeži je 16 puta odradila vježbe, te je sudjelovala na ukupno 4 natjecanja. Osvojeno je dvaput 1. mjesto te po jedanput 3. i 4. mjesto. Cure su boravile i u Kampu vatrogasne mladeži, te je zbog toga bilo i manje vježbi i odlazaka na natjecanja.

Ove godine je najaktivnija bila ekipa muške mladeži. Oni su odradili 28 termina vježbi, te su sudjelovali na 8 natjecanja, gdje su osvojili jedanput 1. mjesto, triput 3. mjesto, triput 4. mjesto, jedanput 6. mjesto, te su u ukupnom poretku 3. Kupa Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za vatrogasnu mladež i pomladak osvojili 2. mjesto.

Osim mladih vatrogasaca i veterani su se iskazali, pa je tako na gradskom vatrogasnom natjecanju osvojeno 2. mjesto.

Izuzetno smo ponosni na naših 50-tak djece i mladih i zahvalni na njihovoj želji i trudu kojeg su uložili u uvježbavanja i nastupe na natjecanjima. Taj trud ne bi došao do izražaja da nije njihovih voditelja koji su puno svojih slobodnih sati odvojili za naše male i mlade vatrogasce. Uz njih veliko hvala i roditeljima na povjerenju i podršci.

Keep Reading

PreviousSljedeće